Thursday, May 9, 2013

Bēšā klasika

Kas gan var būt skaistāks, klasiskāks un likt sievieti justies pārliecinātai kā nude make up jeb grims, kas ieturēts naturālos, neitrālos toņos? Veselīga ādas krāsa, dabisks acu grims, ietonēti vaigu kauli un miesas krāsas lūpu krāsa - tādas mēs sevi pazīstam! Ja kaut kas no teiktā neatbilst patiesībai, lasi tālāk un uzzini, kā iegūt visu laiku aktuālāko grimu. 

Vēlos jūs iepazīstināt ar CHANEL jauno make up kolekciju LES BEIGES. Pūderi, kas ādai sniedz veselīgu mirdzumu. Tie pieejami 5 toņos. SPF 15. 

Ieraugot jauno kolekciju, nespēju sevi atturēt šos produktus pamēģināt. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka perfekta grima pamatā ir labs sejas tonis. Veikalu plauktos ir pieejami tik daudz un dažādi tonālie krēmi, ka bieži vien pat profesionāļi apjūk plašajā klāstā. Visus tonālos krēmus, pūderus, acu ēnas un citus produktus ir ļoti grūti pārbaudīt, tāpēc iesaku atrast sev mīļākos kosmētikas brendus. Kā to izdarīt? Grūti atrast vienu noteicošo punktu, pēc kuras vadīties. Vienam tā ir cena, citam nosaukums vēl kādam produkta dizains. Man interesesē vienkārši, bet pārliecinoši produkti, un CHANEL es to saskatu. Šim zīmolam piemīt izsmalcināts šarms, pārdomātas, klasiskas vērtības. Manuprāt, mūsdienās, kad apkārt ir tik daudz "plastmasas", gribas atgriezties pie klasikām vērtībām un CHANEL to piedāvā. 

Protams, lai grims izskatītos skaisti, jāatceras, ka visa pamatā ir kopta, veselīga sejas āda. Tas ir darbs kosmetalogiem vai vienkārši - veselīgam, dabiskam dzīves veidam, visticamāk, laukos. Pēc tam seko tonālais krēms, kas ādai piešķir vienmērīgu toni, izlīdzina ādas krāsu un, ja ir atrasts piemērots tonālais krēms, tas pilda arī ādas mitrinošas funkcijas. Tonālā krēma tonim jāatbilst kakla ādas krāsai. Ja tonis būs tumšāks vai gaišāks par kakla krāsu, veidosies "maskas" efekts. 

Es izmantoju CHANEL VITALUMIERE AQUA. Perfekts tonālais krēms, kas sniedz "otras ādas" rezultātu. Ļoti viegls, mitrinošs. Perfekti klājas uz sejas. Mans tonis B30. 


Lai nofiksēti tonālo krēmu un piešķirtu ādai vieglu, mirdzošu toni, izmantoju jauno LES BEIGES pūderi. Ar šiem pūderiem var izcelt arī sejas ovālu, ietonējot vaigu kaulus, pieres un zoda daļu ar pūderi, kas ir toni, divus tumšāks par dabīgo ādas krāsu. 



Lai piešķirtu sejai veselīgu sārtumu, izmantoju JOUES CONTRASTE vaigu sārtumu. Šis ir ļoti skaists tonis, kas derēs visām ādas krāsām. Gaišākai ādas krāsai, lietojam nelielu daudzumu produkta, tumšākai var vaigus ietonēt košāk. Atceries, ka ar vaigu sārtumu krāsojam tikai vaigu galus. Pasmaidi un ieraudzīsi, kur tie ir! 


Dabiskajam grimam piestāv acu ēnas bēšos, brūnos un miesas krāsas toņos. Izvēlējos LES 4 OMBRES acu ēnu paletti nr. 39. Tie ir četri ļoti skaisti, neitrāli acu ēnu toņi ar nelielu mirdzumu. Vispirms noklāju plakstiņu ar gaišas krāsas ēnām, pēc tam ar tumšākām ēnām akcentēju acs locījuma vietu un, lai piršķirtu acīm kontūru, lietoju tumšāko toni tieši gar augšējo un apakšējo skropstu līniju. Tā kā esmu smoky eyes fane, arī šim nude jeb dabiskajam grimam, acu ēnas izpludinu tā, lai iegūtu vieglu dūmakaino acu efektu. 


Viens no maniem mīļākajiem CHANEL produktiem ir ILLUSION D'OMBRE acu ēnas. Tās ir krēmveida acu ēnas ar ļoti vieglu, izsmalcinātu mirdzumu. Viegli uzklāt, perfekti pludināt. Ļoti skaisti toņi, kurus var lietot vienus pašus vai, kā šoreiz, uzklāt virs acu make up. Tonis, ko izvēlējos, 82 EMERVEILLE. Miesas krāsas tonis. 





Tā kā šim grimam nepiestāv asas kontūrlīnjas, lai izceltu acs formu, lietoju LE VOLUME DE CHANEL. Kuplinoša skropstu tuša, kas pieejama trīs toņos - melnā, zilā un plūmju krāsā. Tušai ir ļoti patīkama birstīte, kas reizē atdala skropstas un piešķir tām apjomu!


Lūpas krāsoju šokolādes tonī. Lai saglabātu grimam raksturīgi dabisko izskatu, izvēlies lūpu krāsas bēšos, brūnos un šokolādes krāsas toņos. 


Ja arī Tavs mīļākais grims ir dabisks, viegls un tāds, ka cilvēki pamana Tevi, nevis grimu, tad ceru, ka šis raksts bija noderīgs. 

Uz drīzu tikšanos,

Dita

No comments: