Wednesday, April 17, 2013

RFW rudens/ziema 2013/2014

Šoreiz par pašmāju RFW, kas norisinājās aprīļa sākumā.

Strādājot ar Maybelline New York, man ir dota lieliska iespēja piedalīties modes nedēļā un pat būt par tās sastāvdaļu, uzzināt jaunākās grima un modes tendences un pielikt pirkstu to veidošanā. Pirmkārt, jau strādāt ar modelēm ir bauda, jo, kas gan varētu nepiestāvēt perfektai ādai, acīm, sejas formai? Otrkārt, liels paldies Maybelline New York par tik nozīmīgu atbalstu Rīgas modes nedēļā! Skaidrs ir viens, ka MNY ir gan ekonomisks, gan moderns un daudzveidīgs brends ikvienai sievietei neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās vai stila. 

Atskatoties un visiem grimiem, kas tika veidoti RFW ietvaros, nebija reizes, kad ar MNY produktiem nevarētu piepildīt dizaineru grima vēlmes. Bet nu.. kas tad īsti ir tās vēlmes un kā tās sasniegt? 

Ja skatās uz rudens/ziemas sezonu kopumā, nevaru iedomāties to bez smoky eyes jeb dūmakaino acu grimu. Šis tumšais, perfekti pludinātais acu make up ir ieņēmis stabilas pozīcijas make up pasaulē. Klāt nāk tikai dažādas lūpu krāsu toņu variācijas. Protams, acu ēnu toņu izvēle var būt visdažādākā – sākot no gaiši brūnām, līdz pat tumši brūnām un izteikti melnām. Pats galvenais ēnas savstarpēji kārtīgi sapludināt. Ja vēlies, lai acu ēnu tonis ir intensīvs, kā pamatu izmanto acu zīmuli. Vispirms noklāj visu kustīgo plakstiņa daļu ar acu zīmuli un izpludini to. Pēc tam “būvē” acu ēnu pāreju. Sāc ar gaišākām ēnām un pārej uz tumšākām. Svarīgi, lai ēnas tiek pludinātas vertikāli, nevis horizontāli, tas ir, pie skropstu saknēm tonis ir vistumšākais un uz augšu tas vienmērīgi izgaist.

 Žanete Auziņa





Anna Led




Alexander Pavlov



Nolo



Irina Skladnova




Ja tumšas acis un lūpas Tev šķiet par daudz vai par smagu, izvēlies mierīgāku variantu – krāso, vai nu tikai acis vai lūpas. Jāatzīst, ka aizvien vairāk modē ienāk “bez tonālā krēma” seja. Šim nolūkam izmantojam BB cream, kas ir alternatīvs variants tonālajam krēmam. BB cream ir krēms pluss tonis, kas pilda divas funkcijas – izlīdzina sejas toni un reizē mitrina ādu.

Natālija Jansone



Lena Tsokalenko 



Ja apģērbā par klasiku var saukt MMK (mazo melno kleitiņu), tumši zilas džinas, baltu kreklu un žaketi, tad grimā šāda klasika ir melnā kontūrlīnija un sarkanas lūpas. Pats galvenais katrai sievietei atrast sev piemērotāko sarkanās lūpu krāsas toni. Iesaku vadīties pēc sava ādas krāsas toņa. Ja Tava ādas krāsa ir vairāk rozā, nekā dzeltena, tad Tu esi vēsais tips, kam piestāv visi rozā, fuksij rozā, “zili sarkanie”, lillā lūpu krāsas toņi, savukārt, dzeltenajam jeb siltajam ādas tonim piestāvēs visi sarkanie toņi ar dzeltenā vai oranžā piejaukumu, persiku un koraļļu krāsas toņi. Lūpu krāsas toņu intensitāti skaties pēc noskaņojuma. Jo košākas lūpas, jo perfektākai ir jābūt sejas ādai, uzacu formai un, protams, melnajai skropstu līnijai. Daudz un kuplas skropstas ir must have!

Ieva Daugirdaite




Pohjanheimo




Un, protams, modes skatēs neiztikt bez trakākiem grima variantiem. Šoreiz Katya Katya Shehurina, itāļu Comeforbreakfast un pašmāju Alexandra Westfal. Te nu ir vieta iztēlei!

Katya Katya Shehurina




Comeforbreakfast




Alexandra Westfal




Arī šodien, veidojot grimu Latvijas apģērbu zīmola Vaide rudens/ziemas kolekcijas fotosesijai, grims ieturēts tumšos rudens toņos. Lai iegūtu koptēlā harmoniju, lūpu krāsas un acu ēnu toni izvēlies vienā krāsā, šoreiz tas ir tumši sarkanos ķieģeļu un brūnos toņos. 



Vairāk foto http://www.facebook.com/MaybellineNYLatvia

No comments: